2013. augusztus 27., kedd

Hogyan lehetsz te is sztár?

                                             Halihóóó                                          
Most jön 6 lépés a sztárság felé!

1.Találd meg a tehetséged! A lényeg,hogy keresgélj. Mint például Cheryl Cole, ő pincérként dolgozott először,míg fel nem fedezte magában a lehetőségeket. Egyébként nem csak énekeseket keresnek a tévében! Próbálkozhatsz színészkedéssel vagy műsorvezetéssel is. Sok szerencsét. A kulcs szó csak annyi: Megcsinálom!

2.Gyakorolj! Meg van már miben vagy a legjobb? Hát gyakorolj jó sokat. A mai sztárok sem tudtak mindent egyből. Ők is jártak zenetanárhoz,drámára... Justin Bieber is a YouTube-on kezdte, nem igaz? Hát akkor te miért ne próbálhatnád meg?! A lényeg,hogy légy magabiztos, higgyél magadban.

3.Önbizalom! Ha bízol magadban akkor a szám vagy színdarab is sokkal őszintébb lesz. Ám vigyáznod kell , nehogy túl öntelt legyél! Találd meg az arany középutat és hajrá!

4.Gyűjts véleményeket! Kérdezd meg a szüleidet/rokonaidat/barátaidat mit szólnak ahoz ahogyan énekelsz/előadsz. A rossz kritikáknak is örülni kell! Azokat nevezik építőkritikáknak. És azokat is meg fogadhatod. Ezek nagyon sokat segítenek.

5.Irány jelentkezni! Mikor már minden megvan jelentkezz egy valóságshow-ba! Természetesen nagyon sok van belőlük például: X-Faktor,Megasztár,Csillagszületik...stb. 

6. (a "Bejött" eset) Gratulálunk! Látod sikerült! Légy hű önmagadhoz és soha ne felejsd el honnan kezdted és azt,hogy minden sikerülhet ha nagyon akarod! Nagy kalappal!

6. ( a "Nem jött be" esett) Ne szomorodj el! Most nem jött be. Ez nem azt jelenti,hogy itt a világvége. Gyakorolsz még egy kicsit és újból megpróbálod. 

Remélem bejön!
Sok puszi,Lola
MostM

Nincsenek megjegyzések: